Rólunk

Andro

IMG_7098

Sziasztok, Andris vagyok (de sokan Andronak hívnak) az ÁOK-ra járok, az idei lesz a negyedik gólyatáborom instruktorként. A többi bemutatkozást elolvasva láthatjátok kiket kell fegyelmeznem ezen a nyáron. Lehetne rosszabb is.
Szabadidőmben sok filmet nézek, de sorozatfüggő is vagyok, nagyon érdekel a filmezés, valamint a fotózás. Rólam mintázták a geek szót, gyűjtök mindent ami tech cucc, hangszórókból sosem elég. Jöhet minden ami képregényes vagy Star Warsos, de a Star Treket is imádom. Minden évben nagyon várom a gólyatábort, de idén különösen. Ott tali!  

Göbi

IMG_6983

Göbi vagyok, negyedéves ÁOK-s, ez lesz a harmadik táborom instruktorként és már nagyon kíváncsi vagyok rátok!
Julóhoz hasonlóan én is nagy hívője vagyok az “esély”-nek, magam is rendszeresen élek vele.
Szabadidőmben főleg azzal foglalkozom, hogy ne legyen szabadidőm, ha mégis van véletlenül, akkor szeretek Budapest különböző parkjaiban és vendéglátóipari egységeiben pezsegni, ha lehet akkor úgy, hogy kutyát is tudjak vinni.
Régebben azt is írtam volna, hogy szeretek sportolni, de sajnos mára ez a gyakorlatban már nem aktuális, viszont ez nem tart vissza attól, hogy mutogassam a félresikerült summer bodyt.
Várom már nagyon az aug. 23.-t, remélem mind el tudtok jönni, hogy megismerhesselek titeket

Csoni

IMG_6853

Sziasztok,
Csoni vagyok, alkalmanként hangos, humorom fura és szívesen lenne kockás hasam de lusta vagyok érte tenni.Ha sört láttok a kezemben, akkor éppen a többi instruktortársam elől iszom meg, hátha így legalább nekik kockás lesz(igaz Göbi?). Apropó kocka, az vagyok, gamer. Ezért tűnök fáradtnak átlagos hétköznap reggel. Tali a csillagban!

Hanga

hanga_ezislehet

Haligo legfiatalabb Bombalányok és Bombasrácok!

Hangának hívnak, ami egy igazi név, egy virágot takar. Gyerekkorom nagy traumája volt, hogy minden táborban az első két nap azzal telt, hogy azt kellett magyaráznom, hogy igen, tényleg így hívnak, ez az igazi nevem. (ezen kívül a hangyás névre is szívesen hallgatok.) Szerencsére ebben a Gólyatáborban már általában nem kell, ugyanis először 2012 augusztusában voltam itt. A mai napig emlékszem a pillanatra, amikor a gödörben megláttam a sok színes arcot és az instruktoraim lelkes éljenzéssel vártak mindannyiunkat. Imádom facebookon a gifeket, főleg a cuki gyerkőcöseket, élőben még jobban. Kedvenc színem a Balaton, tömegközlekedési eszközből a bicikli, napszakból pedig a napfelkelte. Alig várom, hogy megismerjelek Titeket és együtt éljük át a nyár legcsodálatzosabb napfelkeltéit – és nem azért, mert olyan korán kelünk, hanem mert jó B-sekhez méltóan remélem hajnalig bulizunk a táborban!

Juló

IMG_6905

Csőke! Juló vagyok, immáron ötödéves ÁOK-s, ez lesz a negyedik táborom instruktorként, amit -tőlem idegen- lelkesedéssel várok.
Nagyon szeretek a barátaimmal lógni, sorozatokat nézni és telente sítáborba járni. Különleges képességeim közé tartozik az alva táncolás és különböző dolgok elvesztése.
Tali a Gödörben, addig is alig várom, hogy “esélyt” adjak mindegyikőtöknek a táborban!

Pipi

Pipike

Hali  Pipi vagyok, negyedèves ÁOK-os. Imàdok nevetni és a baràtaimmal lenni,ezt hobby szerűen űzöm.Nagyon szeretek utazni és zenét vagy a Juló nevèsét hallgatni (az is legalább olyan dallamos ).Alig várom, hogy talàlkozzunk a gödörben könnyen meg fogtok ismerni ,mi leszünk a leghangosabban rotyogó csapat!

 

Rita

IMG_6880

Sziasztok!:)
(Ri)Tusi vagyok, harmadéves vagyok az ÁOK-n. Immáron másodjára lehetek a legBomBáBB betűben, a B-ben:) Hihetetlenül naív vagyok sajnos , tényleg el lehet velem hitetni bármit. Imádom a rio de janerio apentát mert akciós (169ft). Nagyon várom hogy lássalak Titeket és egy hatalmasat bulizzunk;)
Puszipacsi:
Rita

U.i: “Egy kolbász sose elég csípős” -Szeged

Mimi

legyenezmiminek

Kedves legfrissebb B-sek! Én (Noé)Mimi vagyok, mindenki Miminek szólít, mostmár Ti is!:) Harmad éves leszek ÁOK-n, első táborom lesz B-s instruktorként, hihetetlenül várom ezt Veletek! A vidékiek táborát erősítem debreceni huligánként. Imádok mindent, ami folk, megismertek colosságomról, hanyag görbeségemről olykor. Nagyon várom a nagy találkozást Veletek és a csillagos csapatásokat is jeszofkorsz.

Dorka

dorka-me gusta

Tsáó, Dorka vagyok, másodéves az ÁOK-n. Szeretek sütni-főzni, kalandozni a reform gasztronómia világában, a táborba is viszek kóstolót, remélem már ezért megéri jönni.
Egyetem mellett nagyon rákaptam a CrossFitre, ezen belül a súlyemelésre feszkólevezetés gyanánt (meg hogy a többiek rosszul érezzék magukat, hogy én sportolok).
Nagyon szeretem zenével körülvenni magam, legyen az a legpörgősebb mai, vagy akár egy nyugis 200 éves zene. Emiatt valószínűleg a legtöbb számot végigénekelem és végigtáncolom majd felváltva a Csillagban és a Sörözőben zárásig, ahova Titeket is nagyon várlak már! Tsók

Marci

img_20180801_175024.jpgSziasztok!
Marci vagyok, harmadéves leszek az ÁOK-n és ez lesz instruktorként a második táborom. Szeretek kertészkedni, enni, sportolni(amire idéntől nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni) továbbá számítózni, filmezni, sorozatot nézni, barlangászni, rejtvényt fejteni, sütni-főzni, de szívesen kipróbálok bármi újdonságot. Már nagyon várom a tábort és remélem majd együtt csillagozunk a csillagnál.
Üdv Marci

Gondi

Ez legyen pls

Haliho! Gondi vagyok. Majdnem harmadéves vagyok már!  Baromira szeretem a nyári zápor után a párolgó esővíz illatát, nem csak a városban, az erdoben is. Az illatok nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben. Főleg a sör illata. Egy jó pofa sörrel mindig fel tudtok vidítani. Meg egy jó beszélgetessel is. Gyertek serényen. Én már várlak titeket.

Csöcsvihar,
Gondi

Nóri

IMG_7078

Hellobello, Nóri vagyok!
A másodév gyönyörű gyötrelmei gyülekeznek fejem felett, de közben friss instruktorként alig várom, hogy megismerjelek Titeket!
Kb születésem óta táncolok, a táncperkett az én otthonom. Ha társastáncolni, balettozni, kortárs táncolni vagy csak egy buliban rotyogni szeretnétek valakivel, rám nyugodtan számíthattok. Nagyon szeretek utazni, új helyeket felfedezni és a helyi ételeket kipróbálni, mindezt persze a barátaimmal, hiszen meglátásom szerint a barátok azért vannak, hogy legyen kivel együtt enni. (Elvégre minden talinak evés a vége.)
Különös ismertetőjegyem a kis termetem, nagy hangom és a végtelen hiperaktivitásom.
Már nagyon várom a tábort és remélem felejthetetlen lesz számotokra! Keressétek a legbulisabb bárókat a gödörben!

Lili

IMG_6969

Sziasztok! Lili vagyok és legalább annyira várom a tábort, mint ti hiszen ez lesz az első alkalom, hogy részt veszek instruktorként a gólyatáborban. Tőlem nyitottságot, sok nevetést és veretést várhattok a csillagban, amihez már most a bűntársak jelentkezését várom.

Kevin

dyly

Haller! Kevin vagyok, alk… másodéves leszek az ÁOK-on, úgyhogy instruktorként ez lesz az első táborom. (mivaan rím:D)
Egyébként előszeretettel sportolok, ha jut rá idő. Nyáron főleg a peca szerelmese vagyok, legyen akármilyen is az idő. Az orvosi mellett pedig egy külön tanfolyamot is végzek: “a jó esély” címmel, melyet szabadidejében Göbi oktat.
Ja és imádom a kézműves hambikat, ha nem lennék csóró akkor tuti azokon élnék.
Már várom a találkozást. Tali a gödörben

Lóci

LÓCI_IMG_7055.JPG).JPG

Egy éve volt lassan mikor izgatottan ugyanakkor félve az új emberektől érkeztem meg a Déli pályaudvarhoz a gödörbe. Rengeteg ember mindenki más szinű felsőben, jó volt nézni a színkavalkádot felülről. Kerestem vajon melyik lehet a B betű, melyik a vörös Biking póló amit keresnem kell. Sétáltam a sok ember között mikor megláttam és meghallottam legbulizósabb, leghangosabb társaságot és mikor odaértem egyből tudtam hogy ez a B betű.
Lóci vagyok most már másodéves ÁOK-os az akkori félős gólya most pedig friss instruktor aki szeretettel vár téged egy felejthetetlen hétre Tatán.

Joki

IMG_1373

Sziasztok! Joki vagyok, hatodéves ÁOK hallgató. Szeretem a jóféle whiskyt, az amerikai focit, a koncerteket, az olasz kaját és a színes ruhákat. Hobbim a síelés, a via ferrata, a trx, az utazás, a fotózás-videózás és képzett búvároktató vagyok. Különleges képességem, hogy Harry Potter fanatikusként gond nélkül végig audiokommentálom mind a 8 filmet arról, hogy mi nem stimmel bennük a könyvekhez képest. Szeretem a plüss állatokat, a zöld színt és a tengeri élőlényeket, és utálom a környezetszennyezést. Táborban többnyire fényképezővel az arcom előtt fogtok látni, de azért a B betűt is gyakran meg fogom látogatni, úgyhogy remélem sokatokat megismerhetem majd Tatán! Üdv, Joki

Boldi

IMG_7106

Hali!
Boldi vagyok negyedéves orvostanhallgató. Idén harmadik éve leszek a B betű büszke instruktora. Emellett a táborrádió egyik oszlopos tagjaként is tevékenykedem. Szokták mondani, hogy a dj nem kívánságműsor, de persze ez alól nálam a B tagjai örökös kivételt képeznek. Szabadidőmben imádok utazni, új helyeket és persze zenéket felfedezni. Nagyon várom, hogy lássalak titeket a Csillag első sorában!

Advertisements